energ. 5,1 kcal 21,5 kJ Białko 0,2g<br>Węglowodany 0,2 g Tłuszcz 0,4 g<br>Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.<br>KNORR Klub Smakosza<br>Napisz - otrzymasz bezpłatnie przepisy i porady kulinarne!<br>KNORR Klub Smakosza<br>ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań 10<br>Odwiedź: www.knorr.pl<br>Najlepiej spożyć przed końcem: <gap><br>PRZEPIS<br>ZUPA CEBULOWA PO PARYSKU<br>- Rosół z kury KNORR 2 kostki<br>- Cebula 4 szt<br>- Żółty ser 50g <br>- Mąka 3 łyżeczki<br>- Oliwa do podsmażenia smaku<br>- Sól i pieprz do smaku<br><br>Cebulę obrać, drobno pokroić, podsmażyć nie rumieniąc<br>Dodać mąkę, lekko zrumienić, zalać wcześniej<br>przygotowanym rosołem <br>z kostek, zagotować.<br>Następnie