Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy farmaceutyczne
Rok: 2000
Chrom, wchodzący w skład drożdży jest składnikiem niskocząsteczkowego molekularnego kompleksu (czynnik tolerancji glukozy), który sprzyja utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi.
Kwas askorbinowy - odgrywa ważną rolę w regulacji procesów oksydacyjno-redukcyjnych, przemiany węglowodanów, krzepliwości krwi, regeneracji tkanek, wykazuje właściwości antyoksydujące.
Magnez - ogrywa ważną rolę w przekazywaniu pobudzeń nerwowych, tym samym sprzyja normalizacji funkcjonowania układu nerwowego.
PRZECIWSKAZANIA
Ciąża; laktacja; wiek dziecięcy; zwiększona wrażliwość na składniki preparatu.
LIFEPAC JUNIOR+.
"Lifepac junior" powstał specjalnie dla dzieci w wieku powyżej 4 lat, aby zaspokoić zapotrzebowanie organizmu dziecięcego na witaminy, makro i mikroelementy oraz zagwarantować harmonijny rozwój wszystkich jego funkcji: fizycznych, psychicznych i intelektualnych. W ciągu
Chrom, wchodzący w skład drożdży jest składnikiem niskocząsteczkowego molekularnego kompleksu (czynnik tolerancji glukozy), który sprzyja utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi.<br>Kwas askorbinowy - odgrywa ważną rolę w regulacji procesów oksydacyjno-redukcyjnych, przemiany węglowodanów, krzepliwości krwi, regeneracji tkanek, wykazuje właściwości antyoksydujące.<br>Magnez - ogrywa ważną rolę w przekazywaniu pobudzeń nerwowych, tym samym sprzyja normalizacji funkcjonowania układu nerwowego.<br>PRZECIWSKAZANIA<br>Ciąża; laktacja; wiek dziecięcy; zwiększona wrażliwość na składniki preparatu.<br>&lt;name type="prod"&gt;LIFEPAC JUNIOR+&lt;/&gt;.<br>"&lt;name type="prod"&gt;Lifepac junior&lt;/&gt;" powstał specjalnie dla dzieci w wieku powyżej 4 lat, aby zaspokoić zapotrzebowanie organizmu dziecięcego na witaminy, makro i mikroelementy oraz zagwarantować harmonijny rozwój wszystkich jego funkcji: fizycznych, psychicznych i intelektualnych. W ciągu
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego