Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
mangan.
Dodatkowym pozytywnym efektem spożywania HAI-KU
jest świeży oddech.


Sante znaczy Zdrowie!
Soczewica zielona
Zakład pączkujący:
SANTE A. Kowalski sp. j.
03-253 Warszawa, ul. Przydrożna 1
tel. 022 614 47 87
www.sante.pl
Kraj pochodzenia:
Kanada
Masa netto:
350g
Najlepiej spożyć przed końcem:
Nr partii:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Soczewica zielona
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Zawiera duże ilości białka, wapnia, magnezu, żelaza, fosforu, potasu oraz witaminy z grupy B.
Doskonale nadaje się do sałatek lub jako składnik farszu do pierogów, krokietów i past.
Sposób przygotowania:
soczewicę należy gotować około 20-30 minut w
mangan.<br>Dodatkowym pozytywnym efektem spożywania &lt;name type="prod"&gt;HAI-KU&lt;/&gt;<br>jest świeży oddech.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;Sante&lt;/&gt; znaczy Zdrowie!<br>&lt;name type="prod"&gt;Soczewica zielona&lt;/&gt;<br>Zakład pączkujący:<br>&lt;name type="org"&gt;SANTE&lt;/&gt; A. Kowalski sp. j.<br>03-253 Warszawa, ul. Przydrożna 1<br>tel. 022 614 47 87<br>www.sante.pl<br>Kraj pochodzenia:<br>Kanada<br>Masa netto:<br>350g<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>Nr partii:<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>&lt;name type="prod"&gt;Soczewica zielona&lt;/&gt;<br>Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Zawiera duże ilości białka, wapnia, magnezu, żelaza, fosforu, potasu oraz witaminy z grupy B.<br>Doskonale nadaje się do sałatek lub jako składnik farszu do pierogów, krokietów i past.<br>Sposób przygotowania:<br>soczewicę należy gotować około 20-30 minut w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego