Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
w plasterki), czosnek i cebulę (w "ósemki"), rozgrzać oliwę n patelni i lekko podsmażyć wszystkie warzywa (uprzednio przyprawione); na końcu dodać również brokuły. Podsmażone warzywa poukładać na fletach i całość wstawić na około 30 minut (jeżeli filety s grube - 40 minut) do rozgrzanego piekarnik.
Uwaga!
Folia ułożyć w kształcie "łódki" tak, aby można było ją u góry połączyć. W początkowej fzie pieczenia cały filet musi być "zamknięty" w folii, około 10 minut przed końcem należy rozchylić folię tak, by "sos" mógł częściowo odparować.

Składniki:

Sposób przyrządzenia:
Owoce morza wyjąć z zlewy, opłukać pod bieżącą wodą, odsączyć i wymieszać z pomidorami, papryką, selerem
w plasterki), czosnek i cebulę (w "ósemki"), rozgrzać oliwę n patelni i lekko podsmażyć wszystkie warzywa (uprzednio przyprawione); na końcu dodać również brokuły. Podsmażone warzywa poukładać na fletach i całość wstawić na około 30 minut (jeżeli filety s grube - 40 minut) do rozgrzanego piekarnik.<br>Uwaga!<br>Folia ułożyć w kształcie "łódki" tak, aby można było ją u góry połączyć. W początkowej fzie pieczenia cały filet musi być "zamknięty" w folii, około 10 minut przed końcem należy rozchylić folię tak, by "sos" mógł częściowo odparować.<br>&lt;gap&gt;<br>Składniki:<br>&lt;gap&gt;<br>Sposób przyrządzenia:<br>Owoce morza wyjąć z zlewy, opłukać pod bieżącą wodą, odsączyć i wymieszać z pomidorami, papryką, selerem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego