Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez w piersi kuraka owinąć kawałki banana lub ogórka kons/kisz i jajo i bulkę po czym smażyć z 5 minut ( dla wersji z ogórkiem dłużej).
12. Golonka(Marek Pianko). Wizyta w sklepie mięsnym przed lub po "wejściu w kanały" (tam kupujemy odpowiednią
5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez w piersi kuraka owinąć kawałki banana lub ogórka kons/kisz i jajo i bulkę po czym smażyć z 5 minut ( dla wersji z ogórkiem dłużej). <br>12. Golonka(Marek Pianko). Wizyta w sklepie mięsnym przed lub po "wejściu w kanały" (tam kupujemy odpowiednią
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego