warstwę kremu kakaowego, posyp owocami kandyzowanymi, przykryj kwadratami ciasta, białym kremem śmietanowym i posyp owocami. Wstaw deser do lodówki, a bezpośrednio przed podaniem udekoruj pozostałym białym kremem, wyciskając go za pomocą szprycy cukierniczej.<br>RADA: biszkopt będzie bardziej puszysty, jeśli oddzielnie ubijesz sztywną pianę z białek i dodasz ją do żółtek ubitych z mąką.</><br><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="org">LEADER PRICE</><br>Najlepsza Cena<br><gap><br><name type="prod">Bazylia</><br><name type="prod">Bazylia</> stosowana jest do zup, potraw z ryb, drobiu, kotletów <br>wieprzowych, sałatek, twarogów, jaj, omletów. Dodaje się ją pod koniec przyrządzania.<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>10 g<br>Wyprodukowano w Polsce<br>dla <name type="org">LEADER PRICE</> przez<br><name type="org">Zakłady Przetwórstwa Cykorii S.A.</><br>88-141