Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
trakcie przyrządzania. Jeśli po ostygnięciu nadal opada, można przełożyć go (spodem do góry) na talerz, aby nabrał właściwego kształtu. Pikantne suflety podaje się polane sosem pomidorowym, słodkie są najlepsze z bitą śmietaną i owocami.
Z KAPELUSZEM
Przed wstawieniem do piekarnik formy z masą sufletową można wyżłobić palcem na środku rowek w kształcie okręgu. Dzięki temu upieczony suflet będzie wyglądał jak kapelusz
trakcie przyrządzania. Jeśli po ostygnięciu nadal opada, można przełożyć go (spodem do góry) na talerz, aby nabrał właściwego kształtu. Pikantne suflety podaje się polane sosem pomidorowym, słodkie są najlepsze z bitą śmietaną i owocami.<br>Z KAPELUSZEM<br>Przed wstawieniem do piekarnik formy z masą sufletową można wyżłobić palcem na środku rowek w kształcie okręgu. Dzięki temu upieczony suflet będzie wyglądał jak kapelusz
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego