Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
albo brzoskwiniami z puszki. Całość można ozdobić bitą śmietaną i listkami mięty.


ARROD
Pieprz ziołowy

Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi walory smakowe każdej potrawy.
Składniki: kolendra, gorczyca bil, kminek, pieprz turecki, korzeń chrzanu, majeranek.
Polecamy!
cały wachlarz przypraw z serii ARROD



ARROD
Przyprawa do kurczaka
Mieszanka przypraw ziołowych i korzennych nadje specyficzny smak i aromat potrawom z zastosowaną przyprawą do kurczaka. Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem
albo brzoskwiniami z puszki. Całość można ozdobić bitą śmietaną i listkami mięty.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>Pieprz ziołowy <br>&lt;gap&gt;<br>Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi walory smakowe każdej potrawy.<br>Składniki: kolendra, gorczyca bil, kminek, pieprz turecki, korzeń chrzanu, majeranek.<br>Polecamy!<br>cały wachlarz przypraw z serii &lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>Przyprawa do kurczaka<br>Mieszanka przypraw ziołowych i korzennych nadje specyficzny smak i aromat potrawom z zastosowaną przyprawą do kurczaka. Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego