talerza nałóż porcję ugotowanego ryżu i zalej go zupą. Posyp drobniutko posiekaną zieleniną.<br>Zamiast z ryżem zupę możesz również podawać z grzankami z białego pieczywa tostowego lub groszkiem ptysiowym. <br>Świeże pomidory równie dobrze możesz zastąpić pulpą pomidorową lub pomidorami z puszki, najlepiej bez skórki.<br>RADA: przed dodaniem mąki do zupy, wcześniej dokładnie wymieszaj ją z odrobiną mleka i dopiero wtedy wlej do gorącego bulionu.<br>NA GORĄCO<br><name type="prod">ZAPIEKANKA Z MIĘSEM</><br>Dla 6 osób Przygotowanie: 60 min 357 kcal<br>120 g wołowiny,<br>100 g makaronu,<br>2 jajka,<br>10 g mleka,<br>1 cebula,<br>1 marchewka,<br>natka pietruszki,<br>15 g stopionego masła,<br>odrobina mąki,<br>odrobina