Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
przelać obficie wodą.
Formy małe, drobne ok. 3 min.
Formy większe, grubsze ok. 7 min.

Zawartość 100 g produktu:
białko 8,7 g
tłuszcze 1,2 g
węglowodany ogółem 75,2 g
- w tym błonnik 0,2 g
wapń 15,0 mg
fosfor 94,0 mg
żelazo 0,2 mg
witamina B1 0,063 mg
witamina B2 0,04 mg
witamina PP 0,7 mg
Polecamy również makarony jajeczne z wybranych gatunków pszenic


POSTI
ZIELONA
Herbata
ORYGINALNA LIŚCIASTA
100 g
POSTI
ZIELONA
Herbata
PRZEPIS PARZENIA HERBATY
Do podgrzanego czajniczka wsypać odpowiednią ilość herbaty, w proporcji 1 łyżeczka na osobę.
Zalać świeżo
przelać obficie wodą.<br>Formy małe, drobne ok. 3 min.<br>Formy większe, grubsze ok. 7 min.<br>&lt;gap&gt;<br>Zawartość 100 g produktu:<br>białko 8,7 g<br>tłuszcze 1,2 g<br>węglowodany ogółem 75,2 g<br>- w tym błonnik 0,2 g <br>wapń 15,0 mg<br>fosfor 94,0 mg<br>żelazo 0,2 mg <br>witamina B1 0,063 mg<br>witamina B2 0,04 mg<br>witamina PP 0,7 mg<br>Polecamy również makarony jajeczne z wybranych gatunków pszenic&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;POSTI&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ZIELONA<br>Herbata&lt;/&gt;<br>ORYGINALNA LIŚCIASTA<br>100 g<br>&lt;name type="org"&gt;POSTI&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ZIELONA<br>Herbata&lt;/&gt;<br>PRZEPIS PARZENIA HERBATY<br>Do podgrzanego czajniczka wsypać odpowiednią ilość herbaty, w proporcji 1 łyżeczka na osobę.<br>Zalać świeżo
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego