Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
KOTANYI, sól, 1 żółtko
Przyrządzenie: 1. Ser rozkruszyć w miseczce, osolić, przykryć i postawić w ciepłym miejscu na 3 dni.
2. Gdy zacznie się ciągnąć, smażyć na maśle na małym ogniu, stale mieszając, ż się stopi.
3. Dodać kminek, osolić, wbić żółtko i zdjąć z ognia.
4. Gorącą masę serową wlać do salaterki.
5. Podawać z pieczywem na gorąco lub po ostudzeniu.

Przechowywać w suchym miejscu.
Opakowanie zachowujące aromat
ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI



Papryka ostra
PO PROSTU LEPSZE
Prymat
przyprawi najlepiej!
PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech
KOTANYI&lt;/&gt;, sól, 1 żółtko<br>Przyrządzenie: 1. Ser rozkruszyć w miseczce, osolić, przykryć i postawić w ciepłym miejscu na 3 dni.<br>2. Gdy zacznie się ciągnąć, smażyć na maśle na małym ogniu, stale mieszając, ż się stopi.<br>3. Dodać kminek, osolić, wbić żółtko i zdjąć z ognia.<br>4. Gorącą masę serową wlać do salaterki.<br>5. Podawać z pieczywem na gorąco lub po ostudzeniu.<br>&lt;gap&gt;<br>Przechowywać w suchym miejscu. <br>Opakowanie zachowujące aromat<br>ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>Papryka ostra<br>PO PROSTU LEPSZE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>przyprawi najlepiej!<br>PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego