Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
złoty kolor. Wsypać mąkę i, stale mieszając, gotować 2 minuty.
Podawać z zieloną sałatą i grzankami z bagietki lub zwykłej bułki.
2 Rondel zdjąć z ognia i wlać mleko. Dobrze rozmieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Postawić na ogniu i gotować, stale mieszając, ż sos oblepi spod łyżki. Dodać musztardę, sos worcester, starty żółty ser orz odsączonego z zalewy i dobrze rozdrobnionego tuńczyka. Gotować jeszcze 2 minuty.
3 Średniej wielkości naczynie żaroodporne posmarować masłem. Wylać cienką warstwę sosu na dno naczynia. Kolejno przekładać warstwę lasagne warstwą sosu, a następnie plasterkami pomidorów. W ten sposób kłaść kolejne partie. Zakończyć warstwą sosu z tuńczyka
złoty kolor. Wsypać mąkę i, stale mieszając, gotować 2 minuty.<br>Podawać z zieloną sałatą i grzankami z bagietki lub zwykłej bułki.<br>2 Rondel zdjąć z ognia i wlać mleko. Dobrze rozmieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Postawić na ogniu i gotować, stale mieszając, ż sos oblepi spod łyżki. Dodać musztardę, sos worcester, starty żółty ser orz odsączonego z zalewy i dobrze rozdrobnionego tuńczyka. Gotować jeszcze 2 minuty.<br>3 Średniej wielkości naczynie żaroodporne posmarować masłem. Wylać cienką warstwę sosu na dno naczynia. Kolejno przekładać warstwę lasagne warstwą sosu, a następnie plasterkami pomidorów. W ten sposób kłaść kolejne partie. Zakończyć warstwą sosu z tuńczyka
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego