Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Oddział Unilever Bestfoods
Domaniewska 41, 02-672 Warszawa
Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43
60-960 Poznań, Polska
6 kostek a 10 g
masa netto: 60 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Aby uzyskać aromatyczny wywar do zup i sosów lub do duszenia potraw mięsnych, należy rozpuścić jedną kostkę rosołu w 1/2 litra wrzącej wody. W ten sam sposób otrzymuje się również doskonały w smaku rosół.
100 ml przyrządzonego produktu zawiera przeciętnie:
Wartość energ. 5,1 kcal 21,5 kJ Białko 0,2g
Węglowodany 0,2 g Tłuszcz 0,4 g
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
KNORR Klub Smakosza
Napisz - otrzymasz bezpłatnie
Oddział &lt;name type="org"&gt;Unilever Bestfoods&lt;/&gt;<br>Domaniewska 41, 02-672 Warszawa<br>Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań, Polska<br>6 kostek a 10 g<br>masa netto: 60 g<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA<br>Aby uzyskać aromatyczny wywar do zup i sosów lub do duszenia potraw mięsnych, należy rozpuścić jedną kostkę rosołu w 1/2 litra wrzącej wody. W ten sam sposób otrzymuje się również doskonały w smaku rosół.<br>100 ml przyrządzonego produktu zawiera przeciętnie:<br>Wartość energ. 5,1 kcal 21,5 kJ Białko 0,2g<br>Węglowodany 0,2 g Tłuszcz 0,4 g<br>Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.<br>KNORR Klub Smakosza<br>Napisz - otrzymasz bezpłatnie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego