Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
SZEFA KUCHNI

CAŁA SERIA W 26 ZESZYTACH
"Dzięki tej serii poznacie Państwo mnóstwo nowych potraw, a także wiele pilnie strzeżonych sekretów szefów kuchni. Przejrzysty sposób prezentacja gwarantuje, że każde z dań na pewno się uda.
Przekonajcie się Państwo sami, że gotowanie może być źródłem prawdziwej satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".
MACIEJ KUROŃ
KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU
W NUMERZE DRUGIM
Pieczenie ciast
FRANCUSKIE SMAKOŁYKI
Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo
SZEFA KUCHNI<br>&lt;gap&gt;<br>CAŁA SERIA W 26 ZESZYTACH<br>"Dzięki tej serii poznacie Państwo mnóstwo nowych potraw, a także wiele pilnie strzeżonych sekretów szefów kuchni. Przejrzysty sposób prezentacja gwarantuje, że każde z dań na pewno się uda.<br>Przekonajcie się Państwo sami, że gotowanie może być źródłem prawdziwej satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".<br>MACIEJ KUROŃ<br>KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU<br>W NUMERZE DRUGIM<br>Pieczenie ciast<br>FRANCUSKIE SMAKOŁYKI<br>Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego