Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
nie powiedzieli to kielbacha z grilla i pyffko rulez
8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy.
9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)
Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia. My pierwszy raz nieco przesadziliśmy i kilka kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować.
10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku
nie powiedzieli to kielbacha z grilla i &lt;orig&gt;pyffko&lt;/&gt; rulez&lt;symbol desc="emot"&gt; <br>8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy. <br>9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)<br>Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia. My pierwszy raz nieco przesadziliśmy i kilka kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować. <br>10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego