bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia, Bezpieczeństwo.<br>Od zawsze w rodzinie Balcerzak źródłem smaku była polska tradycja. Nad łączeniem tradycji ze współczesnością pracował Klaudiusz Balcerzak, docenił to cała Polska i Europa. Ciężką pracą zdobył zaufanie wielu klientów, co wraz z doświadczeniem przekazał teraz swojemu synowi Maciejowi.<br>Nowo wybudowana firma <name type="org">EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR</> z zespołem wykwalifikowanych technologów przygotowała zestaw wędlin o charakterystycznym, oryginalnym smaku i zapachu przywołuje wspomnienia babcinej spiżarni. Gwarancją jakości owych wyrobów jest surowiec pochodzący od wiarygodnych hodowców przestrzegających zasad ekologii, jak również