Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
zwał tak zwał, duszonki). Potrzeba : ziemniaki, kiełbasę, boczek, marchewka, cebula, pieprz, papryka, sól Wszystko trzeba pokroić w plasterki (oprócz przypraw , wziąć spory garnek włożyć do środka folie aluminiowa (można pominąć, będzie więcej mycia) na dno włożyć ziemniaków tak żeby przykryć dno i jeszcze trochę, na to dać boczek, potem marchewkę, ziemniaki, kiełbasę, ziemniaki, cebule, boczek, ziemniaki itd. itp. Generalnie ziemniaki co was twe lub dwie, najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy
zwał tak zwał, duszonki). Potrzeba : ziemniaki, kiełbasę, boczek, marchewka, cebula, pieprz, papryka, sól Wszystko trzeba pokroić w plasterki (oprócz przypraw <symbol desc="emot">, wziąć spory garnek włożyć do środka folie aluminiowa (można pominąć, będzie więcej mycia) na dno włożyć ziemniaków tak żeby przykryć dno i jeszcze trochę, na to dać boczek, potem marchewkę, ziemniaki, kiełbasę, ziemniaki, cebule, boczek, ziemniaki itd. itp. Generalnie ziemniaki co was twe lub dwie, najważniejsze żeby boczek był ja najniżej żeby się stopił i posłużył za tłuszczyk do smażenia Każdą warstwę ziemniaków sypać, pieprzem, papryka i Soła Jak już braknie garnka to przykryć (można ubić bo i tak się zmniejszy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego