Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wlać do niego 2 łyżki gorącej zupy, dokładnie wymieszać, ponownie wlać odrobinę zupy i wymieszać, a następnie bardzo wolno, ciągle mieszając dodawać jogurt do gorącej zupy. Zostawić na małym ogniu na 10 min. W tym samym czasie ubić jaja. Zestawić garnek z ognia i ostrożnie połączyć jajka z zupą. Gotową zupę doprawić do smaku i posypać zieleniną. Rozlać do miseczek. Podawać ze świeżym pieczywem.

sałatka z tuńczyka
Opakowanie sera Feta z Mlekovity, 2 puszki tuńczyka, 4 pomidory, 1 cebula, 1 główka sałaty, 15 czarnych oliwek, 1.2 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu z białego wina, 2 łyżki soku z
wlać do niego 2 łyżki gorącej zupy, dokładnie wymieszać, ponownie wlać odrobinę zupy i wymieszać, a następnie bardzo wolno, ciągle mieszając dodawać jogurt do gorącej zupy. Zostawić na małym ogniu na 10 min. W tym samym czasie ubić jaja. Zestawić garnek z ognia i ostrożnie połączyć jajka z zupą. Gotową zupę doprawić do smaku i posypać zieleniną. Rozlać do miseczek. Podawać ze świeżym pieczywem.<br><br>sałatka z tuńczyka<br>Opakowanie sera &lt;name type="prod"&gt;Feta&lt;/&gt; z &lt;name type="org"&gt;Mlekovity&lt;/&gt;, 2 puszki tuńczyka, 4 pomidory, 1 cebula, 1 główka sałaty, 15 czarnych oliwek, 1.2 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu z białego wina, 2 łyżki soku z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego