Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Przetwórstwa Cykorii S.A.
88-141 Wierzchosławice
k/Inowrocławia
PRODUKT POLSKI
www.leaderprice.pl
Najlepiej spożyć
przed końcem:
data wytłoczona
na zgrzewie.
Numer partii produkcyjnej
umieszczony obok daty.
PN-A-86961:1997

DOBRE RADY
PRZEKĄSKA
TWAROŻKOWA MOZAIKA
Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min 225 kcal
400 g twarogu
2-3 łyżki stołowe śmietany
lub mleka,
po 1 łyżce stołowej drobno
posiekanej natki pietruszki
i koperku lub szczypiorku,
5 dużych rzodkiewek,
1 łyżeczka kminku,
1 łyżka stołowa ostrego sosu
pomidorowego lub keczupu,
1-2 jabłka,
sól do smaku
Nietłusty twaróg dokładnie rozetrzyj lub zmiksuj na gładką masę, stopniowo dodając mleko lub śmietanę
Przetwórstwa Cykorii S.A.&lt;/&gt;<br>88-141 Wierzchosławice<br>k/Inowrocławia<br>PRODUKT POLSKI<br>www.leaderprice.pl<br>Najlepiej spożyć <br>przed końcem:<br>data wytłoczona <br>na zgrzewie.<br>Numer partii produkcyjnej <br>umieszczony obok daty.<br>PN-A-86961:1997&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>PRZEKĄSKA<br>&lt;name type="prod"&gt;TWAROŻKOWA MOZAIKA&lt;/&gt;<br>Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min 225 kcal<br>400 g twarogu<br>2-3 łyżki stołowe śmietany<br>lub mleka,<br>po 1 łyżce stołowej drobno <br>posiekanej natki pietruszki <br>i koperku lub szczypiorku,<br>5 dużych rzodkiewek,<br>1 łyżeczka kminku,<br>1 łyżka stołowa ostrego sosu<br>pomidorowego lub keczupu,<br>1-2 jabłka,<br>sól do smaku<br>Nietłusty twaróg dokładnie rozetrzyj lub zmiksuj na gładką masę, stopniowo dodając mleko lub śmietanę
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego