inozynian sodu, guanylan sodu;<br>ekstrakt drożdżowy, cukier, tłuszcz kurzy, aromaty:<br>przetworzony, naturalny i identyczne z naturalnymi; mięso kurze, przyprawy, warzywa suszone mielone, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwnik <br>identyczny z naturalnym; karmel E 150c.<br><name type="prod">Knorr</> <br>Producent: <name type="org">Unilever Polska S.A.</><br>Oddział <name type="org">Unilever Bestfoods</><br>Domaniewska 41, 02-672 Warszawa<br>Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań, Polska<br>6 kostek a 10 g<br>masa netto: 60 g<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA<br>Aby uzyskać aromatyczny wywar do zup i sosów lub do duszenia potraw mięsnych, należy rozpuścić jedną kostkę rosołu w 1/2 litra wrzącej wody. W ten sam sposób otrzymuje się również doskonały w smaku