Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Wartość energetyczna kJ 1807
kcal 429
Białko g 14,3
Węglowodany g 67,2
Tłuszcz g 11,4
Składniki mineralne
Wapń mg 470
Fosfor mg 400
Żelazo mg 1,0
Magnez mg 50
Potas mg 660
Sod mg 160
Witaminy
Witamina A ľg 396
Witamina D3 ľg 9,9
Witamina C mg 20
Tiamina (B1) mg 0,56
Ryboflawina (B2) mg 0,60
Niacyna (PP) mg 0,80
Witamina B6 mg 0,22
Zawartość składników odżywczych podlega wahaniom charakterystycznym dla produktów naturalnych.
Skład i sposób użycia uzgodniono z Instytutem Matki i Dziecka.
Zezwolenie GIS: ZPU - 4433 - PD - 28/KO999
Sposób przyrządzania
Wartość energetyczna kJ 1807 <br> kcal 429<br>Białko g 14,3<br>Węglowodany g 67,2<br>Tłuszcz g 11,4<br>Składniki mineralne<br>Wapń mg 470<br>Fosfor mg 400<br>Żelazo mg 1,0<br>Magnez mg 50<br>Potas mg 660<br>Sod mg 160<br>Witaminy<br>Witamina A ľg 396<br>Witamina D3 ľg 9,9<br>Witamina C mg 20<br>Tiamina (B1) mg 0,56<br>Ryboflawina (B2) mg 0,60<br>Niacyna (PP) mg 0,80<br>Witamina B6 mg 0,22<br>Zawartość składników odżywczych podlega wahaniom charakterystycznym dla produktów naturalnych.<br>Skład i sposób użycia uzgodniono z &lt;name type="org"&gt;Instytutem Matki i Dziecka.&lt;/&gt;<br>Zezwolenie GIS: ZPU - 4433 - PD - 28/KO999<br>Sposób przyrządzania
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego