Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
pochodzenia naturalnego, niezbędne do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych,
- nie zawiera żadnych środków chemicznych, przeciwdziałających zbrylaniu.
JODOWANA DO KAŻDEJ POTRAWY
WIELKOPOLSKA JAKOŚĆ
ZNAK JAKOŚCI
UNIA WIELKOPOLSKA
50 LAT TRADYCJI
Kopalnia Soli "KŁODAWA"
62 - 650 Kłodawa, Al. 1000-lecia 2
tel. (063) 27-30-122, fax (063) 27-30-545
KŁODAWA
PN-C-84081-02:1998
KJ-1 PKWiU 14.40.10-00.12
Zawiera KJ 30+10mg/kg
Przechowywanie:
Po otwarciu opakowania sól przechowywać w suchym, nieprzezroczystym, zamkniętym pojemniku.
Należy spożyć do: (data na zgrzewie)
1 kg


Mleczko A/M
Mleczko w czekoladzie
Mleczko w czekoladzie
SKŁAD:
CUKIER, SYROP, TŁUSZCZ,
ALBUMINA, POLEWA
pochodzenia naturalnego, niezbędne do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych,<br>- nie zawiera żadnych środków chemicznych, przeciwdziałających zbrylaniu.<br>JODOWANA DO KAŻDEJ POTRAWY<br>WIELKOPOLSKA JAKOŚĆ<br>ZNAK JAKOŚCI<br>UNIA WIELKOPOLSKA<br>50 LAT TRADYCJI<br>&lt;name type="org"&gt;Kopalnia Soli "KŁODAWA"&lt;/&gt;<br>62 - 650 Kłodawa, Al. 1000-lecia 2<br>tel. (063) 27-30-122, fax (063) 27-30-545<br>KŁODAWA<br>PN-C-84081-02:1998<br>KJ-1 PKWiU 14.40.10-00.12<br>Zawiera KJ 30+10mg/kg<br>Przechowywanie:<br>Po otwarciu opakowania sól przechowywać w suchym, nieprzezroczystym, zamkniętym pojemniku.<br>Należy spożyć do: (data na zgrzewie)<br>1 kg &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>Mleczko A/M<br>Mleczko w czekoladzie<br>Mleczko w czekoladzie<br>SKŁAD:<br>CUKIER, SYROP, TŁUSZCZ,<br>ALBUMINA, POLEWA
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego