Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
po smażeniu mięsa podsmaż pieczarki, pomidory, paprykę, cebule i czosnek, dopraw do smaku przyprawami i mieszając, smaż na średnim ogniu około 5 minut.
Przełóż warzywa do naczynia z mięsem. Wlej wino, przykryj i wstaw do nagrzanego do 190oC piekarnika na 45 minut. Danie podawaj udekorowane oliwkami i posypane natką pietruszki. Doskonale smakuje z ryżem na sypko lub frytkami.
RADA: mięso będzie delikatne i zyska wyjątkowy smak i aromat, jeśli przed pieczeniem kropisz je odrobiną octu winnego.
DOBRE RADY
ŁAKOCIE
PUDDING ZE ŚLIWKAMI

Ugotuj na mleku gęstą kaszę manna. W trakcie gotowania stale ją mieszaj, by nie powstały grudki.
Suszone śliwki dokładnie
po smażeniu mięsa podsmaż pieczarki, pomidory, paprykę, cebule i czosnek, dopraw do smaku przyprawami i mieszając, smaż na średnim ogniu około 5 minut.<br>Przełóż warzywa do naczynia z mięsem. Wlej wino, przykryj i wstaw do nagrzanego do 190oC piekarnika na 45 minut. Danie podawaj udekorowane oliwkami i posypane natką pietruszki. Doskonale smakuje z ryżem na sypko lub frytkami.<br>RADA: mięso będzie delikatne i zyska wyjątkowy smak i aromat, jeśli przed pieczeniem kropisz je odrobiną octu winnego.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>ŁAKOCIE <br>PUDDING ZE ŚLIWKAMI<br>&lt;gap&gt;<br>Ugotuj na mleku gęstą kaszę manna. W trakcie gotowania stale ją mieszaj, by nie powstały grudki.<br>Suszone śliwki dokładnie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego