Władysław Giza, Bożnów <br><br>II miejsce - kapusta kwaszona, Henryk Sondej, Lipki Wielkie <br><br>III miejsce - paska bukowińska, Zofia Koman i Marta Najdek z Wichowa - płachetka kołpakowata w pomidorach, Maria Wardziak, Głusko <br><br>wyróżnienie - ocet winogronowy, Halina i Wojciech Kowalewscy, Stara Wieś <br><br>Produkty pochodzenia zwierzęcego <br><br>I miejsce - miód wielokwiatowy łąkowy z Doliny Noteci, Wiesław Dudek, Gralewo <br>II miejsce - szynka faszerowana pieczona w cieście, Stanisław Mikanowicz, Przytoczna <br><br>III miejsce - kotlety leszczynki, Grażyna Kaźmierczak, Zdroisko <br><br>wyróżnienie r kiełbasa ze słoika, Edward Szczepaniak, Strzelce Krajeńskie r schab dziadka Bronka, Grażyna Dereń, Lubiechnia Wielka <br><br>Napoje regionalne <br><br>I miejsce - wino gronowe "Winnica Kinga", Kinga i Robert Koziarscy, Stara Wieś <br><br>II