Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
zagotować.
4. Do smaku dodać przyprawę Kotanyi

EKO-MIĘS
TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY
Blisko tradycji
EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR w Sławie
Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia, Bezpieczeństwo.
Od zawsze w rodzinie Balcerzak źródłem smaku była polska tradycja. Nad łączeniem tradycji ze współczesnością pracował Klaudiusz Balcerzak, docenił to cała Polska i Europa. Ciężką pracą zdobył zaufanie wielu klientów, co wraz z doświadczeniem przekazał teraz swojemu synowi Maciejowi.
Nowo wybudowana firma EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR z zespołem wykwalifikowanych
zagotować.<br>4. Do smaku dodać przyprawę &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS&lt;/&gt;<br>TRADYCYJNE POLSKIE WĘDLINY<br>Blisko tradycji<br>&lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR&lt;/&gt; w Sławie<br>Pradziadek, dziadek, ojciec, teraz syn - czyli Balcerzak junior z bogactwem 100-letniego doświadczenia, przy wsparciu nowoczesnej technologii, wykorzystując tradycyjne receptury, wychodzi naprzeciw współczesnym, świtowym, europejskim i polskim tendencjom - Zdrowie, Smak, Ekologia, Bezpieczeństwo.<br>Od zawsze w rodzinie Balcerzak źródłem smaku była polska tradycja. Nad łączeniem tradycji ze współczesnością pracował Klaudiusz Balcerzak, docenił to cała Polska i Europa. Ciężką pracą zdobył zaufanie wielu klientów, co wraz z doświadczeniem przekazał teraz swojemu synowi Maciejowi.<br>Nowo wybudowana firma &lt;name type="org"&gt;EKO-MIĘS BALCERZAK JUNIOR&lt;/&gt; z zespołem wykwalifikowanych
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego