Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
Żaroodporna brytfanna lub rondel
Do pieczeni sufletów doskonale nadaj się żaroodporne brytfanny lub rondle. Uwaga: do piekarnik nie należy wstawiać naczyń z plastikowymi uchwytami.
Forma na ciasto
Prostokątna forma lub rynienka na ciasto są idealne do pieczenia sufletów. Przed podaniem na stół należy je tylko owinąć kuchenną ściereczką lub ręcznikiem.
Filiżanki do kawy
To świetny sposób podawania suflecików, gdy na przykład przygotowujemy szwedzki stół.

Pieczenie
Dobrze jest przygotować masę sufletową na jakiś czas przed przyjęciem. Należy rozłożyć ją do odpowiednich form i zamrozić. Przed podaniem rozgrzać piekarnik do temperatury 200oC, a potem na 20 minut wstawić do niego suflety. podawać na
Żaroodporna brytfanna lub rondel<br>Do pieczeni sufletów doskonale nadaj się żaroodporne brytfanny lub rondle. Uwaga: do piekarnik nie należy wstawiać naczyń z plastikowymi uchwytami.<br>Forma na ciasto<br>Prostokątna forma lub rynienka na ciasto są idealne do pieczenia sufletów. Przed podaniem na stół należy je tylko owinąć kuchenną ściereczką lub ręcznikiem.<br>Filiżanki do kawy<br>To świetny sposób podawania suflecików, gdy na przykład przygotowujemy szwedzki stół.<br>&lt;gap&gt;<br>Pieczenie<br>Dobrze jest przygotować masę sufletową na jakiś czas przed przyjęciem. Należy rozłożyć ją do odpowiednich form i zamrozić. Przed podaniem rozgrzać piekarnik do temperatury 200oC, a potem na 20 minut wstawić do niego suflety. podawać na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego