Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
zestawów Kotlin
Tajemnicą wspaniałych przetworów Kotlin są pomidory. Najlepsze, najbardziej czerwone i soczyste. Pachnące krzakiem, na którym rosną i słońcem, w którym dojrzewają. Dzięki tradycyjnej, sprawdzonej recepturze zmieniają się w prawdziwy przysmak.

NOWOŚĆ!
Doskonały koncentrat pomidorowy Kotlin powstaje z dojrzałych, soczystych pomidorów. Teraz także w wygodnym opakowaniu o kształcie rożka! Idealna porcja na jeden raz: 70 g.
Poradnik konsumenta
Chleb nasz powszedni
Sprawdź, o naprawdę oznaczają informacje na etykiecie lub opakowaniu bochenka chleba
Pieczywo pszenne - z białej, mocno zmielonej mąki. Proces mielenia usuwa z ziaren pszenicy zarodki i otręby, zawierające błonnik i witaminy. Do pieczywa pszennego często dodaje się polepszacze: gluten
zestawów &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt;<br>Tajemnicą wspaniałych przetworów &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt; są pomidory. Najlepsze, najbardziej czerwone i soczyste. Pachnące krzakiem, na którym rosną i słońcem, w którym dojrzewają. Dzięki tradycyjnej, sprawdzonej recepturze zmieniają się w prawdziwy przysmak. <br>&lt;gap&gt;<br>NOWOŚĆ!<br>Doskonały koncentrat pomidorowy &lt;name type="org"&gt;Kotlin&lt;/&gt; powstaje z dojrzałych, soczystych pomidorów. Teraz także w wygodnym opakowaniu o kształcie rożka! Idealna porcja na jeden raz: 70 g.<br>&lt;tit&gt;Poradnik konsumenta&lt;/&gt;<br>&lt;tit&gt;Chleb nasz powszedni&lt;/&gt;<br>Sprawdź, o naprawdę oznaczają informacje na etykiecie lub opakowaniu bochenka chleba<br>Pieczywo pszenne - z białej, mocno zmielonej mąki. Proces mielenia usuwa z ziaren pszenicy zarodki i otręby, zawierające błonnik i witaminy. Do pieczywa pszennego często dodaje się polepszacze: gluten
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego