Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
przez laboratorium
"Balneoprojekt"
Zgodne z rozporz. MZ z 27.12.2000
1,5 l
Wyprodukowano w Polsce
dla LEADER PRICE
przez:
SANARE S.A.
ul. Sobieskiego 14/2
31-136 Kraków
Zakład Produkcyjny
w Rzeniszowie
42-350 Koziegłowy
ul. Spółdzielcza 77
Ujęcie nr 2
PRODUKT POLSKI
Wyselekcjonowane
i kontrolowane
przez LEADER PRICE
www.leaderprice.pl


CENOS(r)
RYŻ
Ryż Naturalny CENOS to
najbardziej wartościowa odmiana ryżu, bogata w witaminy, białko, sole mineralne i błonnik zachowane dzięki pozostawieniu warstwy zewnętrznej ziarna.
Zawarte w nim cenne składniki mineralne są niezbędne w prawidłowym żywieniu człowieka.
Ryż Naturalny CENOS stanowi
pełnowartościowe pożywienie dla całej rodziny
przez laboratorium <br>&lt;name type="org"&gt; "Balneoprojekt"&lt;/&gt;<br>Zgodne z rozporz. MZ z 27.12.2000<br>1,5 l<br>Wyprodukowano w Polsce<br>dla &lt;name type="org"&gt;LEADER PRICE&lt;/&gt;<br> przez:<br>&lt;name type="org"&gt;SANARE S.A.&lt;/&gt;<br>ul. Sobieskiego 14/2<br>31-136 Kraków<br>&lt;name type="org"&gt;Zakład Produkcyjny&lt;/&gt;<br>w Rzeniszowie<br>42-350 Koziegłowy<br>ul. Spółdzielcza 77<br>Ujęcie nr 2<br>PRODUKT POLSKI<br>Wyselekcjonowane<br>i kontrolowane<br>przez &lt;name type="org"&gt;LEADER PRICE&lt;/&gt;<br>www.leaderprice.pl&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;CENOS(r)&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;RYŻ&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Naturalny&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt; to <br>najbardziej wartościowa odmiana ryżu, bogata w witaminy, białko, sole mineralne i błonnik zachowane dzięki pozostawieniu warstwy zewnętrznej ziarna.<br>Zawarte w nim cenne składniki mineralne są niezbędne w prawidłowym żywieniu człowieka.<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Naturalny&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;CENOS&lt;/&gt; stanowi<br>pełnowartościowe pożywienie dla całej rodziny
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego