sól, pieprz, sok z cytryny, 1 puszka ananasów w kawałkach, 5 dag orzechów włoskich, 2 łyżki rodzynek, 1 szklanka majonezu, 1 łyżeczka cukru, 2 łyżki oleju, 6 udek kurczak (po 10 dag)<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Marchewkę i seler zetrzyj na tarce,, skrop sokiem z cytryny. Osącz ananasy. Drobno pokrój orzechy. Majonez rozetrzyj z 1/2 szklanki syropu ananasowego. Dodaj rodzynki, cukier i wymieszaj.<br>2. Udka umyj, osusz, usmaż na rozgrzanym tłuszczu. Posyp solą i pieprzem. Podaj z sałatką słodko-kwaśną.<br><gap><br>Mini koreczki<br>(Z SERKIEM ZIOŁOWYM)<br>Produkty na 4 porcje:<br>Serek homogenizowany z ziołami, natka, 20 dag szynki konserwowej w plastrach, 20