Sałatka <name type="prod">Dragon</><br>2 woreczki ryżu <name type="prod">Dragon</>, 1/2 puszki groszku konserwowanego (400 g), 5 dag rodzynek, 5 dag migdałów, 1 podwójna pierś z kurczaka, 2 pomarańcze, 2 łyżki posiekanego kopru, 1 łyżka soku z cytryny, 3 łyżki oleju, sól, cukier, pieprz do smaku.<br>Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Migdały sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na spore kawałki. Piersi z kurczaka doprawić solą i pieprzem, pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. Rodzynki zalać gorącą wodą, odstawić na 3 min. odcedzić. Groszek odsączyć z zalewy. Pomarańcze umyć, obrać ze skórki, podzielić na cząstki, zdjąć błonkę. Każdą cząstkę pokroić na plasterki