Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
warzyw.
Pieczona papryka faszerowana dnie dla 4-6 osób
Składniki:
4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy KAMIS; 3 łyżeczki "Grill - przypawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.
Przygotowanie:
Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką "Grill - przyprawa do mięs Pikantna" i solą. Papryki przekroić na pół i usunąć nasiona. Połówki napełnić farszem, posypać serem. Piec ok. 20 min. podawać polane jogurtem
warzyw. <br>Pieczona papryka faszerowana dnie dla 4-6 osób <br>Składniki:<br>4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;; 3 łyżeczki "Grill - przypawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką "Grill - przyprawa do mięs Pikantna" i solą. Papryki przekroić na pół i usunąć nasiona. Połówki napełnić farszem, posypać serem. Piec ok. 20 min. podawać polane jogurtem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego