Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
tartej bułki
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Ze składników przygotuj ciasto naleśnikowe.
2. Posmaruj słoniną patelnię. Usmaż na niej (z jednej strony!) cienkie naleśniki.
3. Rozgnieć rybę. Dodaj do niej śmietanę, cebulę i przyprawy. Na zrumienioną stronę naleśników nałóż po porcji farszu. Naleśniki złóż w chusteczkę, upanieruj je w bulce i obsmaż.

Sałata z serem
(Z POMIDORAMI I OLIWKAMI)
Produkty na 4 porcje
6 pomidorów, główka sałaty, 2 cebule, ogórek, 20 dag sera feta, łyżka octu winnego, 10 dag czarnych lub zielonych oliwek, 2 strąki papryki, 4 łyżki oliwy, sól, pieprz
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Opłucz i porwij na kawałki sałatę. Oczyść i pokrój
tartej bułki<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Ze składników przygotuj ciasto naleśnikowe.<br>2. Posmaruj słoniną patelnię. Usmaż na niej (z jednej strony!) cienkie naleśniki.<br>3. Rozgnieć rybę. Dodaj do niej śmietanę, cebulę i przyprawy. Na zrumienioną stronę naleśników nałóż po porcji farszu. Naleśniki złóż w chusteczkę, upanieruj je w bulce i obsmaż.<br>&lt;gap&gt;<br>Sałata z serem<br>(Z POMIDORAMI I OLIWKAMI)<br>Produkty na 4 porcje<br>6 pomidorów, główka sałaty, 2 cebule, ogórek, 20 dag sera feta, łyżka octu winnego, 10 dag czarnych lub zielonych oliwek, 2 strąki papryki, 4 łyżki oliwy, sól, pieprz<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Opłucz i porwij na kawałki sałatę. Oczyść i pokrój
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego