Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
gotowaniem opłucz i namocz przez około 12-24 godzin w zimnej wodzie. W tej samej wodzie gotuj, a wywar użyj do sporządzania potrawy.
Z fasoli przyrządza się zupę fasolową, kotlety, zapiekanki, podaje na sypko jako danie samodzielne, wykorzystuje w sosach i jako dodatek do sałatek oraz potraw z warzyw.
SMACZNEGO
Wartość energetyczna
w 100g produktu:
341 kcal (1428 kJ)
PRZEDSIĘBIORSTWO
PRODUKCYJNO - HANDLOWE
CENOS Sp z o. o.
02-300 Września
ul. Generała Sikorskiego 22
tel (061) 436 26 68
fax (061) 436 28 39
Dział Obsługi Klienta
tel. (061) 436 56 01
tel. fax (061) 436 11 06
e-mail: cenos
gotowaniem opłucz i namocz przez około 12-24 godzin w zimnej wodzie. W tej samej wodzie gotuj, a wywar użyj do sporządzania potrawy.<br>Z fasoli przyrządza się zupę fasolową, kotlety, zapiekanki, podaje na sypko jako danie samodzielne, wykorzystuje w sosach i jako dodatek do sałatek oraz potraw z warzyw.<br>SMACZNEGO<br>Wartość energetyczna<br>w 100g produktu:<br>341 kcal (1428 kJ)<br>&lt;name type="org"&gt;PRZEDSIĘBIORSTWO<br>PRODUKCYJNO - HANDLOWE<br>CENOS&lt;/&gt; Sp z o. o.<br>02-300 Września<br>ul. Generała Sikorskiego 22<br>tel (061) 436 26 68<br>fax (061) 436 28 39<br>Dział Obsługi Klienta<br>tel. (061) 436 56 01<br>tel. fax (061) 436 11 06<br>e-mail: cenos
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego