Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
1 godz.
4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż potrwa osiągnie wlaściwą konsystencje.
Czy znacie już?
Przyprawę do Grilla,
Kuchnię chińską mieszankę pikantną,
Przyprawę do Jabłecznika,
Przyprawę do Ryb,
Sól zmiękczającą mięso,
Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw KOTANYI
ŚR
TO TAKIE PROSTE
1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.
2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.
Kotanyi
Mix
Przyprawa do panierowani
NA 20-24 PORCJI
Czy znacie już?
Przyprawę do Grilla, kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól
1 godz.<br>4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż potrwa osiągnie wlaściwą konsystencje.<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do Grilla,<br>Kuchnię chińską mieszankę pikantną,<br>Przyprawę do Jabłecznika,<br>Przyprawę do Ryb,<br>Sól zmiękczającą mięso,<br>Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>ŚR<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.<br>2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.<br>&lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>Mix<br>Przyprawa do panierowani<br>NA 20-24 PORCJI<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do Grilla, kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego