na wyobraźnię działa także "Błękitna Laguna" (lody na wylewie niebieskiej wódki), czy "Lody anielskie" (zawijane w biszkopcie, w likierze miętowym i podpalane w spirytusie), intrygują "Lody Afrykańskie" (z różnymi rodzajami egzotycznych owoców), "Lody czarno-białe" (z dodatkiem czekolady) czy też "Puchar Smakosz" (lody brzoskwiniowe w jogurcie i w bitej śmietanie). Wypróbować również należy serwowanych jedynie w hotelu "Kasprowy" i będącym jego specjalnością "Lodów z szampanem" (lody w szampanie, czereśnie, wiśnie, winogrona), "Pucharu Kasprowego" (lody i układ owocowy w specjalnym pucharze) czy też kilku rodzajów "Sorbetów".<br>Lodowy Festiwal, który właśnie trwa, to nie wszystko, czym pragnie przyciągnąć gości hotel Kasprowy. Już teraz