Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
cukier waniliowy i proszek do pieczenia dokładnie wymieszać. Do wysmarowanej margaryną i posypanej tartą bułką formy wsypać połowę przygotowanej mieszaniny, następnie wyłożyć na nią wcześniej obrane i pokrojone w kostkę jabłka. Przykryć resztą mieszaniny. Na wierzchu równomiernie rozłożyć margarynę (lub mało). Piec 1 godz. i 15 minut.

Owocowa sałatka
Puszka ananasów, 1/2 puszki brzoskwiń, 100 g rodzynek, 2 winne jabłka, 2 banany, 5 mandarynek, krem jogurtowy, 50 g migdałów, 3 łyżki poppingu
Owoce starannie umyć, opłukać rodzynki. Pozostałe "owocowe" składniki sałatki wyjąć z puszek i pokroić w mniej więcej równą kostkę, wyłożyć je do owoców w salaterce. Obrane ze skórki
cukier waniliowy i proszek do pieczenia dokładnie wymieszać. Do wysmarowanej margaryną i posypanej tartą bułką formy wsypać połowę przygotowanej mieszaniny, następnie wyłożyć na nią wcześniej obrane i pokrojone w kostkę jabłka. Przykryć resztą mieszaniny. Na wierzchu równomiernie rozłożyć margarynę (lub mało). Piec 1 godz. i 15 minut.<br><br>Owocowa sałatka<br>Puszka ananasów, 1/2 puszki brzoskwiń, 100 g rodzynek, 2 winne jabłka, 2 banany, 5 mandarynek, krem jogurtowy, 50 g migdałów, 3 łyżki &lt;name type="prod"&gt;poppingu&lt;/&gt;<br>Owoce starannie umyć, opłukać rodzynki. Pozostałe "owocowe" składniki sałatki wyjąć z puszek i pokroić w mniej więcej równą kostkę, wyłożyć je do owoców w salaterce. Obrane ze skórki
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego