czosnek i kminek.<br>Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Kuskus przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, przełożyć na talerz i obłożyć połówkami jajek.<br>Mięso w sosie pomidorowym podać w osobnym naczyniu, a bakłażany - na mniejszych talerzykach.<br>(8 porcji)<br><br><tit1>KUSKUS Z FEZU - Z BARANINĄ</tit1><br>65 dag kuskusu, 90 dag udźca baraniego lub mięsa wołowego bez kości, 8 skrzydełek kurczaka, 2 korpusy kurczaka, 15 dag ciecierzycy, 2 cebule (15 dag), 5 pomidorów (40 dag), 6 marchewek (50 dag), 1 biała rzodkiew (50 dag), 1 cukinia (50 dag), 25 dag dyni, 2 łyżki rodzynek, 1 papryczka chili, 10 łyżek masła, 2 łyżki oleju