w 180oC, przekroić na 3 warstwy, przygotować krem karpatka według przepisu na opakowaniu, przestudzić, na polewę wymieszać mleko z cukrem, wlać 50 ml gorącej wody i zmiksować, żeby składniki się połączyły, przestudzić, wlać stopione masło i zmiksować na jednolitą masę, na blacie ciasta położyć warstwę kremu, n nim dżem, znowu biszkoptowy blat, krem, biszkopt, posmarować polewą, przybrać orzechami.<br>Już w kioskach!<br><tit>przyjaciółka</> poleca<br>Boże Narodzenie<br>- Nowy, większy format<br>- Aż 52 strony!<br>- 112 świątecznych przepisów<br><gap><br>- podróże kulinarne wigilia po góralsku<br>- tradycyjne i oryginalne przepisy na wigilię i święta<br>- pomysły na aranżację świątecznego stołu</><br><br><div type="advert" sub="food"><br>Świeżo mielone przyprawy - to optymalne przeżycia smakowe<br><name type="prod">spicy spoon