Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
miękkie owoce jagodowe: truskawki, poziomki, czarne jagody, porzeczki ewentualnie wiśnie bez pestek. Po kilka owoców wrzuć do pucharków lub salaterek i zalej przygotowanym kremem. Resztę owoców odłóż do dekoracji. Wstaw naczynia do lodówki na 2-3 godziny, by deser dobrze zastygł.
Przed podaniem nałóż do pucharków pozostałe owoce i posyp deser łuskanymi orzechami włoskimi. Możesz go również udekorować listkami mięty.
RADA: zamiast do pucharków krem możesz nałożyć do dużej szklanej salaterki, z której każdy może nałożyć sobie dowolną porcję.
DOBRE RADY WARZYWA
SAŁATKA Z GRANATEM

Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min 243 kcal
3 duże ziemniaki,

1 cebula,
3 dojrzałe pomidory
miękkie owoce jagodowe: truskawki, poziomki, czarne jagody, porzeczki ewentualnie wiśnie bez pestek. Po kilka owoców wrzuć do pucharków lub salaterek i zalej przygotowanym kremem. Resztę owoców odłóż do dekoracji. Wstaw naczynia do lodówki na 2-3 godziny, by deser dobrze zastygł.<br>Przed podaniem nałóż do pucharków pozostałe owoce i posyp deser łuskanymi orzechami włoskimi. Możesz go również udekorować listkami mięty.<br>RADA: zamiast do pucharków krem możesz nałożyć do dużej szklanej salaterki, z której każdy może nałożyć sobie dowolną porcję.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt; WARZYWA<br>SAŁATKA Z GRANATEM<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min 243 kcal<br>3 duże ziemniaki,<br><br>1 cebula,<br>3 dojrzałe pomidory
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego