Andrzej Krauzowicz, Joanna Gajdosik i Piotr Krzan.<br><au>(sk)</></><br><br><div type="art"><br><br><tit>Klub srebrnego widelca</tit><br><br>Krupówki będą przeczesane w sezonie letnim. Takie postanowienie powziąłem już w marcu, gdy targany skurczami, oddawałem bezimiennemu kiblowi treść żołądka, zatrutego nieświeżym jadłem. Kucharz, który mnie tak załatwił, powinien zawisnąć za poślednie żebro na pierwszym napotkanym w centrum Zakopanego drzewie, z kartką na szyi: Gotuję w takim to, a takim lokalu...(nazwę dziś jeszcze pomińmy).<br>Sezon tuż-tuż, więc szpieguję na razie po rogatkach Curusiowego miasta. Dziś odwiedzimy słynną w latach 60. restaurację "7 kotów". Leży ona w strategicznym punkcie miasta, przy drodze do Murzasichla i Łysej Polany, zwanym przez