Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy produktów spożywczych
Rok: 2000
i antybiotyczne.
Pomaga w usuwaniu z organizmu nadmiaru ołowiu, obniża zachorowalność na białaczkę limfotyczną, stymuluje przemianę materii, pomaga w leczeniu reumatologicznego zapalenia stawów kręgosłupa. Przeciwdziała osteoporozie, leczy uszkodzenia układu naczyniowego i wiele innych schorzeń.
Najczęściej stosuje się w postaci roztworów propolisowych 5%, 10%, 15% z alkoholem etylowym, maści propolisowej, czopków, globulek i kremów.

MLECZKO
PSZCZELE
Mleczko pszczele jest wydzieliną gruczołów pszczół karmicielek o dużej wartości odżywczej. Smak mleczka jest cierpko-kwaśny, ostry, konsystencja jest galaretowata, koloru niebiesko-białego, jasno-kremowego, brunatnoszarego, zapach słaby.
Pomaga w leczeniu cukrzycy, choroby wieńcowej, chorób serca, astmy, anemii, wrzodów żołądka i dwunastnicy, nieżytów jelita grubego i
i antybiotyczne.<br>Pomaga w usuwaniu z organizmu nadmiaru ołowiu, obniża zachorowalność na białaczkę limfotyczną, stymuluje przemianę materii, pomaga w leczeniu reumatologicznego zapalenia stawów kręgosłupa. Przeciwdziała osteoporozie, leczy uszkodzenia układu naczyniowego i wiele innych schorzeń.<br>Najczęściej stosuje się w postaci roztworów propolisowych 5%, 10%, 15% z alkoholem etylowym, maści propolisowej, czopków, globulek i kremów.<br><br>MLECZKO<br>PSZCZELE<br>Mleczko pszczele jest wydzieliną gruczołów pszczół karmicielek o dużej wartości odżywczej. Smak mleczka jest cierpko-kwaśny, ostry, konsystencja jest galaretowata, koloru niebiesko-białego, jasno-kremowego, brunatnoszarego, zapach słaby.<br>Pomaga w leczeniu cukrzycy, choroby wieńcowej, chorób serca, astmy, anemii, wrzodów żołądka i dwunastnicy, nieżytów jelita grubego i
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego