koreczki<br>(Z SERKIEM ZIOŁOWYM)<br>Produkty na 4 porcje:<br>Serek homogenizowany z ziołami, natka, 20 dag szynki konserwowej w plastrach, 20 dag sera żółtego w plastrach, łyżeczka żelatyny, oliwki faszerowane papryk<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Serek utrzyj z rozpuszczoną żelatyną.<br>2. Na tacy układaj warstwami żółty ser i szynkę, przekładając je serkiem homogenizowanym. Gdy serek dobrze zgęstnieje, pokrój całość w małe kostki. Ponadziewaj je na wykałaczki. Koreczki ozdób kawałkami oliwek i natką.<br><gap><br>Torcik bezowy<br>(Z KREMEM CAPUCCINO)<br>Produkty na 8 porcji:<br>3 białka, 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 torebka cukru waniliowego, 20 dag cukru, 1/2 l kremówki, 2 łyżki kawy cappucino