Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
potraw
przyprawia najlepiej
KUCHAREK
Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.
Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy, pieprz, ryboflawina - barwnik identyczny z naturalnym.
Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym miejscu.
Netto:
200 g
Najlepiej spożyć przed końcem:
Prymat
przyprawia najlepiej!
Serwis konsumenta
44 - 330 Jastrzębie Zdrój 1
skr. Poczt. 14
PRODUKT POLSKI
Producent:
P.P.H. Prymat Sp z o.o., 44 - 337 Jastrzębie Zdrój
ul. Chlebowa
potraw<br>przyprawia najlepiej<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.<br>Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy, pieprz, ryboflawina - barwnik identyczny z naturalnym.<br>Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym miejscu. &lt;gap&gt;<br>Netto:<br>200 g<br>Najlepiej spożyć przed końcem: &lt;gap&gt; <br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>przyprawia najlepiej!<br>Serwis konsumenta<br>44 - 330 Jastrzębie Zdrój 1<br>skr. Poczt. 14 <br>PRODUKT POLSKI<br>Producent:<br>&lt;name type="org"&gt;P.P.H. Prymat&lt;/&gt; Sp z o.o., 44 - 337 Jastrzębie Zdrój<br>ul. Chlebowa
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego