potraw<br>przyprawia najlepiej<br><name type="prod">KUCHAREK</><br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.<br>Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy, pieprz, ryboflawina - barwnik identyczny z naturalnym.<br>Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym miejscu. <gap><br>Netto:<br>200 g<br>Najlepiej spożyć przed końcem: <gap> <br><name type="org">Prymat</><br>przyprawia najlepiej!<br>Serwis konsumenta<br>44 - 330 Jastrzębie Zdrój 1<br>skr. Poczt. 14 <br>PRODUKT POLSKI<br>Producent:<br><name type="org">P.P.H. Prymat</> Sp z o.o., 44 - 337 Jastrzębie Zdrój<br>ul. Chlebowa