Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
doskonały kosmetyk na poprawę cery i wzmocnienie włosów.
Jeżeli jeszcze dotychczas nie spróbowaliście Państwo jajeczek przepiórczych, trzeba to koniecznie uczynić, by przekonać się o ich niezwykłych walorach i właściwościach.
Przepisy:
Najbardziej wartościowym jest spożywanie jaj przepiórczych na surowo. Można je jeść w "koglu-moglu", można łykać surowe. Bardzo smaczne są jajeczka roztarte z miodem lub sokiem, np. wiśniowym. Jajeczko z paroma kroplami cytryny lub soku z pomarańczy będzie n pewno znakomitym przysmakiem dla dzieci, zaś kilka kropel koniaku dodane do "kogla-mogła" przekona Pana Domu do spożywania jajeczek przepiórczych. Trzeba tylko pamiętać, że dorosły nie powinien jeść w stanie surowym więcej
doskonały kosmetyk na poprawę cery i wzmocnienie włosów.<br>Jeżeli jeszcze dotychczas nie spróbowaliście Państwo jajeczek przepiórczych, trzeba to koniecznie uczynić, by przekonać się o ich niezwykłych walorach i właściwościach.<br>Przepisy:<br>Najbardziej wartościowym jest spożywanie jaj przepiórczych na surowo. Można je jeść w "koglu-moglu", można łykać surowe. Bardzo smaczne są jajeczka roztarte z miodem lub sokiem, np. wiśniowym. Jajeczko z paroma kroplami cytryny lub soku z pomarańczy będzie n pewno znakomitym przysmakiem dla dzieci, zaś kilka kropel koniaku dodane do "kogla-mogła" przekona Pana Domu do spożywania jajeczek przepiórczych. Trzeba tylko pamiętać, że dorosły nie powinien jeść w stanie surowym więcej
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego