Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
grilla, ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem
kiełbaska - wiadomo
Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)
Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu.
5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.
Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu.
6. Świetna wyżerka jest jajecznica sznurkowa(Sebastian Dobrowolski). Ugotowany makaron podsmażasz trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli.
7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki
grilla, ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem<br>kiełbaska - wiadomo<br>Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)<br>Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu. <br>5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.<br>Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu. <br>6. Świetna wyżerka jest jajecznica sznurkowa(Sebastian Dobrowolski). Ugotowany makaron podsmażasz trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli. <br>7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego