Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
ulubionej czekolady może być kluczem do poznania charakteru człowieka. Przekonaj się, jaka jesteś. Wybierz swoją ulubioną czekoladę i odczytaj, jakie cechy charakteru są ci przypisane.

Czekoladowe serce
SKŁADNIKI NA 8 PORCJI:

Formę w kształcie serca wysmarować tłuszczem i wyłożyć papierem do pieczenia. Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodać cukier, wymieszać. W środku zrobić zagłębienie. wlać do niego jajka, olej, mleko i miód. Zmiksować na gładką masę. Przełożyć do formy. Piec 45 min w temperaturze 160oC.
Przełożyć ciasto na drucianą podstawkę do wystudzeni. Rozkroić n 2 równe warstwy, spodni przełożyć na talerz, posmarować dżemem. Na nim rozsmarować 150
ulubionej czekolady może być kluczem do poznania charakteru człowieka. Przekonaj się, jaka jesteś. Wybierz swoją ulubioną czekoladę i odczytaj, jakie cechy charakteru są ci przypisane.<br>&lt;gap&gt;<br>Czekoladowe serce<br> SKŁADNIKI NA 8 PORCJI:<br>&lt;gap&gt;<br>Formę w kształcie serca wysmarować tłuszczem i wyłożyć papierem do pieczenia. Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodać cukier, wymieszać. W środku zrobić zagłębienie. wlać do niego jajka, olej, mleko i miód. Zmiksować na gładką masę. Przełożyć do formy. Piec 45 min w temperaturze 160oC. <br>Przełożyć ciasto na drucianą podstawkę do wystudzeni. Rozkroić n 2 równe warstwy, spodni przełożyć na talerz, posmarować dżemem. Na nim rozsmarować 150
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego