Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
pracy restauracji, w której trzeba robić praktycznie wszystko: od przygotowywania kanapek i sałatek, poprzez rozliczenia, ustalanie grafików pracy w systemie zmianowym, kontrolę nad dostawami żywności, magazynem żywnościowym etc.

Wymagania: Wykształcenie minimum średnie, duże zdolności organizacyjne, punktualność, umiejętność nawiązania łatwego kontaktu z pracownikami.
Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.
Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności). Potem możesz awansować na asystenta, a w końcu na stanowisko kierownika restauracji. Jeśli się sprawdzisz
pracy restauracji, w której trzeba robić praktycznie wszystko: od przygotowywania kanapek i sałatek, poprzez rozliczenia, ustalanie grafików pracy w systemie zmianowym, kontrolę nad dostawami żywności, magazynem żywnościowym etc.<br><br>Wymagania: Wykształcenie minimum średnie, duże zdolności organizacyjne, punktualność, umiejętność nawiązania łatwego kontaktu z pracownikami. <br>Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.<br>Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności). Potem możesz awansować na asystenta, a w końcu na stanowisko kierownika restauracji. Jeśli się sprawdzisz
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego