Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
kolor od przecieru pomidorowego.
4. Dodać pokrojony w plasterki czosnek, rozcieńczyć sos winem, dolać 3/8 l wody i gotowym sosem polać kurczaka.
5. 1 łyżkę ZIÓŁ PROWANSALSKICH Kotanyi dosypać do sosu i wolno dusić pod przykryciem dalsze 30 min.
SO
POTRZEBNE PRODUKTY:
1,5 kg żeberek wieprzowych
1 łyżka ketchupu
3 łyżki oleju
Przyprawa do Żeberek Kotanyi
TO TAKIE PROSTE
1. Wymieszać przyprawę do żeberek Kotanyi z 2 łyżkami wody, ketchupem i olejem.
2. Polać mięso przygotowanym sosem i odstawić.
3. Położyć mięso na patelni, zalać wodą i piec w temp. 170oC przez 40-60 min.
4. Często dolewać wody
kolor od przecieru pomidorowego.<br>4. Dodać pokrojony w plasterki czosnek, rozcieńczyć sos winem, dolać 3/8 l wody i gotowym sosem polać kurczaka.<br>5. 1 łyżkę ZIÓŁ PROWANSALSKICH &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; dosypać do sosu i wolno dusić pod przykryciem dalsze 30 min.<br>SO<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>1,5 kg żeberek wieprzowych<br>1 łyżka ketchupu<br>3 łyżki oleju<br>Przyprawa do Żeberek &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Wymieszać przyprawę do żeberek &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; z 2 łyżkami wody, ketchupem i olejem.<br>2. Polać mięso przygotowanym sosem i odstawić.<br>3. Położyć mięso na patelni, zalać wodą i piec w temp. 170oC przez 40-60 min.<br>4. Często dolewać wody
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego