Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
pęczka w wielu domach została wyparta przez szybki w przygotowaniu ryz i popularny makaron. Tymczasem warto chyba przywrócić ja do łask. Jest zdrowa, pożywna, a do tego naprawdę niedroga.
Zarzucajka, sznycle z kaszy jęczmiennej
* Czas przygotowania zupy 25 minut
* Czas przygotowania II dania 35 minut
Składniki: 4 ziemniaki, 10 dag kiszonej kapusty, szklanka soku z kiszonej kapusty, marchew, cebula, 2 łyżki oleju, listek laurowy, łyżka mąki, ziele angielskie, pieprz i sól, 3 gałązki natki.
Przygotowanie:
* Ziemniaki i marchew obrać, opłukać, pokroić w kostkę. Zalać litrem wrzątku i gotować z dodatkiem listka laurowego, ziela angielskiego, soli i pieprzu, aż będą miękkie.
* Dodać
pęczka w wielu domach została wyparta przez szybki w przygotowaniu ryz i popularny makaron. Tymczasem warto chyba przywrócić ja do łask. Jest zdrowa, pożywna, a do tego naprawdę niedroga.<br>&lt;name type="prod"&gt;Zarzucajka&lt;/&gt;, &lt;name type="prod"&gt;sznycle z kaszy jęczmiennej&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 25 minut<br>* Czas przygotowania II dania 35 minut<br>Składniki: 4 ziemniaki, 10 dag kiszonej kapusty, szklanka soku z kiszonej kapusty, marchew, cebula, 2 łyżki oleju, listek laurowy, łyżka mąki, ziele angielskie, pieprz i sól, 3 gałązki natki.<br>Przygotowanie: <br>* Ziemniaki i marchew obrać, opłukać, pokroić w kostkę. Zalać litrem wrzątku i gotować z dodatkiem listka laurowego, ziela angielskiego, soli i pieprzu, aż będą miękkie. <br>* Dodać
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego