Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy medyczne
Rok: 2000
wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami

NOWOŚĆ!!!
ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji buraków ćwikłowych pozyskiwanych z ekologicznych plantacji, całkowicie pozbawiony jakichkolwiek sztucznych substancji konserwujących i barwiących. Buraki ćwikłowe oraz ich przetwory ze względu na niska kaloryczność, wysoka wartość odżywcza oraz bardzo korzystne właściwości organoleptyczne i zdrowotne zalecane są przez dietetyków i lekarzy ludziom
wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami<br><br>NOWOŚĆ!!!<br>ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji buraków ćwikłowych pozyskiwanych z ekologicznych plantacji, całkowicie pozbawiony jakichkolwiek sztucznych substancji konserwujących i barwiących. Buraki ćwikłowe oraz ich przetwory ze względu na niska kaloryczność, wysoka wartość odżywcza oraz bardzo korzystne właściwości organoleptyczne i zdrowotne zalecane są przez dietetyków i lekarzy ludziom
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego